Onze Visieauthentiek, apart, a-typisch
Een nieuwe uitdaging
Restaurant Tatanka is het 3e project van David Fleurus. Na het succesverhaal van café 'In de Linde' en de frituur 'Bamboe-frit' is het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Het resultaat?
Vandaag brengen we jullie een nieuw concept: een lekker, gezond en eerlijk product. Magerder dan kippenwit, minder vet en cholesterol en dat daarbovenop een kleinere impact heeft op het milieu. U leest het: lekker vlees eten kan ook met een 'veel kleinere voetafdruk dan klassiek rundsvlees' en daar zijn we fier op.
Onze troeven
Keuken open tot middernacht
Persoonlijk contact met de uitbater.
Specialiteiten
Bizonsteak met verse zelfgesneden frietjes, spaghetti bolotanka, vegetarische gerechten.
Gesloten zondag,woensdag en feestdagen.
Keuken open: 12u-15u en van 18u tot 24u
Breng ons een bezoek en kom hier ook genieten.
David, Chef-kok